Stuurtassen

per pagina

16 producten

per pagina

16 producten

Ben je op zoek naar een handige stuurtas? Dit maakt jouw fietsvakantie nog comfortabeler. Met een stuurtas fiets je tijdens jouw vakantiebestemming tegemoet met alle

benodigdheden binnen handbereik . Met een inhoud variërend van 2 tot 10 liter kun jij zowel je telefoon, routekaart als een flesje water of een vest in een stuur fietstas opbergen. De stuurtassen van AGU zijn stijlvol en bieden voor elke (fiets)gelegenheid een oplossing. Neem een kijkje in het assortiment en kies de stuurtas die bij jouw fiets past.


Een fietstas stuur: functioneel en makkelijk

Met een stuur fietstas vervoer jij je bagage veilig naar de plaats van bestemming. De stuurtassen van

AGU beschermen jouw spullen tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn gemaakt van waterdicht

materiaal en sommige modellen zijn voorzien van gelaste (welded) naden. Die laten geen druppel water door. Zo blijven jouw spullen droog, hoelang de rit ook is. Met een waterdichte kaart- of telefoonhoes navigeer jij de snelste route naar huis tijdens een regenbui. Handige reflectoren zorgen voor zichtbaar tijdens een hoosbui of in de schemering.


Bevestig snel en makkelijk een stuurtas aan jouw fiets

Een stuurtas bevestig je aan het stuur van de fiets. Met het KLICKfix systeem zet je de stuurtas met

een simpele klik vast. En deze haal je net zo makkelijk weer los. Het KLICKfix systeem vormt een solide bevestiging die rammelen of slingeren tegengaat. De stuur fietstassen zijn ontworpen met het oog op hoog gebruiksgemak en optimale bescherming tegen de elementen tijdens sportief gebruik. Sommige modellen beschikken over een bijgeleverde, afneembare schouderriem waardoor je de fietstas stuur gemakkelijk verandert een schoudertas. Handig als je tijdens een fietstocht even een pauze neemt op het terras. Andere modellen hebben een afneembare waterdichte binnenvoering, zodat de buitenzijde sneller kan drogen als deze is natgeregend. Met de AGU fiets stuurtassen stap je elke dag comfortabel en veilig op de fiets met al je bagage.

 

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.