Fietshandschoenen winter

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fietshandschoenen winter

Wil je er ook in de winter op uit met je fiets? Dan mogen fietshandschoenen niet in je uitrusting ontbreken. Hiermee houd je je handen goed warm en voorkom je dat het gevoel in je vingers verdwijnt en je de grip over je stuur verliest. De winter fietshandschoenen van AGU zijn speciaal gemaakt voor fietsers en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ontdek de mogelijkheden en bestel direct je favoriete paar fietshandschoenen voor de winter. Dan kun je goed voorbereid op pad. 

Winter fietshandschoenen in alle soorten en maten 

Of je nu op zoek bent naar winter fietshandschoenen voor je dagelijkse woon-werkverkeer, of voor een rit op je racefiets, dat maakt niet uit. Met de fietshandschoenen van AGU kun je alle kanten op. Ga bijvoorbeeld voor handschoenen voor de koudste dagen. Gemaakt van 100% wind- en waterdicht materiaal. Voorzien van zachte binnenhandschoenen, een gel padding onder je handen voor extra comfort en een siliconen print die je helpt grip te houden op je stuur. 

Van alle gemakken voorzien: AGU fietshandschoenen voor de winter

Of kies voor een fietshandschoen in de winter, die je handen vooral tegen de koude wind beschermen. Met een buitenlaag die winddicht en waterafstotend is. Vingertoppen die touchscreen-proof zijn - zodat je de route kunt bekijken, mooie momenten kunt vastleggen of snel kunt bellen in geval van nood. Maar ook reflecterende details en fluorescerende kleuren die je helpen beter zichtbaar te zijn in het verkeer. De winter fietshandschoenen zijn, net als de exemplaren in de reguliere fietshandschoenen collectie, van alle gemakken voorzien. Bekijk daarom de specificaties goed en kies het paar dat het beste bij jouw fietsomstandigheden past. 

Kies de juiste maat winter fietshandschoenen 

Bij de aanschaf van winter fietshandschoenen is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Hiervoor kun je eenvoudig onze maattabel gebruiken. Meet de omvang van je hand met een meetlint, net onder de knokkels en zonder duimen. Trek het lint niet te strak aan. En kies de maat die past bij de gemeten omtrek. Zo weet je zeker dat je fietshandschoenen voor de winter hebt waarin jouw handen perfect passen. 

Meer dan alleen fietshandschoenen voor de winter

Wil je naast winter fietshandschoenen meer handige items aanschaffen, zodat je zelfs bij barre weersomstandigheden toch een beetje comfortabel op de pedalen kunt stappen? Denk dan ook eens aan een goede fietsbroek voor de winter. Die houd je benen zelfs bij de laagste temperaturen en hoogste snelheden warm en droog. Datzelfde doet een goed winter fietsjack voor je bovenlichaam. Vergeet ook ogenschijnlijke kleinigheden als fietssokken voor de winter niet. Daarmee maak je een winterrit een stuk comfortabeler.

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.