MTB SCHOENEN

per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Mountainbike schoenen

Freewheelend over de bergen en roetsjen langs steile heuvels. Met de AGU MTB schoenen blijf jij altijd stevig in het zadel zitten. MTB schoenen zijn van essentieel belang voor een goede toertocht. Ze zorgen ervoor dat je goed op de fiets zit én vormen het centrale punt waar jij al je kracht overbrengt op de pedalen. De stevige zool verdeelt de kracht evenwichtig over de gehele schoen. Zo zet jij nog betere prestaties neer tijdens een mountainbike rit.

Robuust en voldoende grip

Mountainbike schoenen onderscheiden zich van andere fietsschoenen, doordat ze een robuustere vorm hebben en een zool met een grof profiel en noppen voor meer grip. De mountainbikeschoenen kun je het beste gebruiken in combinatie met mountainbikepedalen en mountainbikeschoenplaatjes. Deze zijn in de schoenzool weggewerkt en belemmeren je dus niet bij het lopen. Zo kun je niet alleen op de fiets, maar ook ernaast goed uit de voeten. Handig tijdens een plas- of drinkpauze. Een ander voordeel is dat deze fietsschoenen gemakkelijk uit te klikken zijn aan twee kanten. Zeer belangrijk wanneer je de uitdagingen in het bos goed te lijf wilt gaan.

De juiste maat fietsschoenen mountainbike

De maat van je mountainbike schoenen is extreem belangrijk. Een voor jou ongeschikte pasvorm kan je gedurende de rit behoorlijk in de weg zitten. Zeker tijdens lange ritten wordt ieder klein pijntje uitvergroot. Bij AGU kun je kiezen voor MTB schoenen met klittenband, ATOP dails, een Micro SL gespsluiting of een combinatie van beide. De Atop dails zijn ideaal omdat je de pasvorm perfect kunt aanpassen aan je voet. Zetten je voeten onderweg wat uit? Dan kun je de schoen makkelijk losser doen. Slinken ze juist door de kou? Dan doe je ze wat strakker. Dankzij de Mirco SL gespsluiting kun je in kleine stapjes heel precies de schoenen aanspannen. 

Met de mountainbike schoenen van AGU ben je verzekerd van comfort en prestaties ten alle tijden, op elke onverharde ondergrond, gravelpad of singletrack. 

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.