Urban Outdoor Collectie

Hoogwaardige en technische regenkleding is niet langer het terrein van de verwoede door-weer-en-wind fietser of de fanatieke bergsporter, steeds meer mensen hechten waarde aan ademende en waterdichte eigenschappen van een jas. Echter is er daarbij wel de wens ontstaan dat deze kleding er ook modieus uitziet, waarmee het dus een multifunctioneel item wordt. Een trendy jas, waarmee je prima voor de dag kunt komen, of het nu regent of niet.


Desc

14 producten

per pagina
Desc

14 producten

per pagina

Onze Urban Outdoor items zijn voorzien van vele technische features welke zorgen voor een verhoogd comfort maar wel op een stijlvolle en trendy manier. Hoewel de jassen ogen als een modieuze jas, ligt de oorsprong van het ontwerp in het gebruik op de fiets. Dit vind je terug in subtiele ontwerpdetails. Zo zijn de mouwen iets langer waardoor deze de handen beschermen in een bui en hebben veel jassen op de rug een lightloop, een haakje waar je verlichting aan zou kunnen bevestigen. Ook het speelse design aan de binnenzijde hint naar gebruik op de fiets, echter zijn de items uit deze lijn specifiek bedoeld voor iedereen die graag goed voor de dag komt.

Niet langer hoeft er gekozen te worden tussen praktisch en modieus, items uit de Urban Outdoor lijn combineren deze twee feilloos. We hebben gebruik gemaakt van hoogstaande materialen, met een matte afwerking en onopvallende reflectie. Stoere ontwerpen zorgen ervoor dat je zowel droog als stijlvol aankomt op je bestemming: when fashion meets function.

To Top