KNWU EN AGU OP WEG NAAR OLYMPISCH GOUD

Sinds 2022 is AGU de officiële kledingpartner van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie, de KNWU. We verzorgen de dames- en herenteams van de meest innovatieve wielerkleding, zodat zij op EK's, WK's en Olympische Spelen kunnen meestrijden om de medailles. Met als absoluut hoogtepunt: Parijs 2024. We've got them covered.SHOP KNWU REPLICA

INNOVATIE OP WERELDNIVEAU

Sinds de start van de samenwerking met onder andere Team Visma | Lease a Bike, werken we samen met de TU Eindhoven en TU Delft aan ambitieuze projecten zoals de ontwikkeling van het snelste sprintpak en het snelste tijdritpak. Onze kleding behoort hierdoor tot de absolute wereldtop als het gaat om innovatie en het behalen van het maximale resultaat voor topsporters. Deze expertise vormt de basis voor de samenwerking met de KNWU in het wegwielrennen, baanwielrennen, mountainbiken, paracycling, en veldrijden.

 


WE'VE GOT THEM COVERED

De beste materialen geven de atleten vertrouwen en kunnen het verschil maken tussen winst en verlies, zeker in de wielersport. De ervaring en kennis die we afgelopen jaren hebben opgedaan, zetten we in om bij te dragen aan de resultaten van Nederlandse talenten en kampioenen zoals Mathieu van der Poel, Jetze Plat, Larissa Klaassen, Harrie Lavreysen en Annemiek van Vleuten.

 


OOK BESCHIKBAAR VOOR JOU

Look like a pro, ride like a pro!

De nieuwe KNWU producten zijn ook beschikbaar voor jou. 
Shop alle items op AGU.com en zet je snelste tijd ooit neer! SHOP PREMIUM COLLECTION


SHOP ALLE PRODUCTEN

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.