RACESCHOENEN

per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Raceschoenen

Prima raceschoenen of juist minder comfortabele exemplaren kunnen het verschil betekenen tussen winst of verlies, maar ook het verschil tussen heerlijk ontspannen pedaleren of ongenadig afzien. De schoen moet jouw kracht op de pedalen overbrengen. Dat kan op meerdere manieren. In de AGU-collectie zitten verschillende modellen in verschillende prijsklassen, van een functioneel basisniveau tot geavanceerde raceschoenen met extra ventilatie en nog comfortabeler materialen. De fietsschoenen van AGU zijn gemaakt van PU-leather met mesh inserts vor extra ademend vermogen. Ze zijn compatible met het Shimano SPD SL en Look systeem.

Of je nu gaat voor een snelle tijdrit of een tourrit door de bossen, met de juiste raceschoenen zullen jouw prestaties significant verbeteren. Raceschoenen zijn een essentieel onderdeel van jouw racefiets outfit. Ze zorgen er namelijk niet alleen voor dat je stevig op de fiets zit, maar vormen ook het centrale punt waar jij al je kracht overbrengt op de pedalen. Daarnaast kan een soepele pasvorm, een full-carbon of fiberglass zool het verschil maken tussen winnen of verliezen. Bij AGU weten we dat als geen ander. Daarom zijn onze fiets raceschoenen van alle gemakken voorzien.

Een breed assortiment fiets raceschoenen

In ons assortiment vind je veel verschillende modellen race fietsschoenen. Eén ding hebben alle fiets race schoenen met elkaar gemeen: ze moeten ingeklikt worden op de pedalen. Zodat jij stevig op het zadel blijft zitten als je door de bossen racet. Bij AGU kun je kiezen tussen fiets raceschoenen met een SPD-SL kliksysteem of met een neutraal kliksysteem. Die laatste zijn te combineren met diverse pedaalsystemen. Handig, want zo hoef jij je alleen nog maar te focussen op het model schoenen dat je mooi vindt. Onze collectie is voor vrouwen en heren geschikt. Welke raceschoenen je ook kiest, ze zijn zowel neutraal als stijlvol. Zo weet je zeker dat de raceschoenen onder geen enkele outfit misstaan. Wil je de outfit compleet maken? Bekijk dan eens onze fietskleding en regenkleding.

Wielren raceschoenen in de juiste maat

Wie de schoen past, trekke hem aan. Het is een bekende uitdrukking, die je bij het uitzoeken van raceschoenen erg letterlijk mag nemen. Te kleine of te grote wielren raceschoenen kan een fijne fietstocht doen veranderen in afzien op de pedalen. Datzelfde geldt voor fiets raceschoenen met een ongeschikte pasvorm. Gelukkig vind je ons assortiment wielren race schoenen die nauw om jouw voeten sluiten. Dankzij de Micro SL en klittenbandsluitingen kun jij de schoenen afstellen op de gewenste stevigheid. En de ATOP helpen je de schoen eenvoudig iets losser of strakker te maken. Een full-carbon of fiberglass zool zorgt ervoor dat je jouw kracht nóg beter kunt overbrengen op de pedalen. En met een anti-slip hiel grip heb je minder kans op blaren. Zo kun jij met de raceschoenen van AGU heel wat meters maken. 

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.