Stage Marketing Communicatie 


Ben jij zelfstandig, enthousiast, creatief en op zoek naar een uitdaging?

Wil jij van dichtbij meemaken hoe marketingcommunicatie wordt bedreven binnen een bikewear bedrijf als AGU?

Zit jouw hoofd vol met creatieve ideeën om de klant journey tot een verrassende beleving te maken?

Heb je een neus voor goede copy, mooi beeld en details?

Ben jij niet bang om initiatief te nemen en kun je goed schrijven?  

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe marketing communicatie stagiair!

 


Wat ga je doen?

 • De stage vindt plaats in het Marketing & Ecommerce team, die verantwoordelijk is voor de marketing (communicatie) en online sales van AGU B2C.
 • We bekijken alles vanuit de klant. Op welke momenten bieden we de fietser wat, hoe bieden we de fietser dat aan en op welke manier communiceren we dit het beste en via welk kanaal?
 • Het complete Marketing & Ecommerce team is een jong en dynamisch team van ruim 12 mensen die een passie hebben voor dit vak en fietsen. Het team bestaat o.a. uit een brand marketeer, campaign manager, ecommerce specialisten, performance marketing, inhouse studio, social media en CRM specialist.
 • Jij komt te werken in het social media en web content team. Dit team is verantwoordelijk voor alle social media activiteiten en content op de website.
 • Een kleine greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden: Creatie social posts. Schrijven, inrichten en optimaliseren van content van nieuwsbrieven en conversie e-mails. Contentaanpassingen op de webpagina van AGU


 Wat bieden wij?

 

 • Stagevergoeding van €400,- per maand;
 • Goede begeleiding die jou ondersteunt bij het behalen van jouw leerdoelen;
 • Een hechte groep van medestagiaires die op het zelfde moment in- en uitstromen;
 • Flinke korting op al onze producten;
  informele- en gezellige sfeer.

  Wat verwachten wij? 

 

 • Een proactieve 3e of 4e jaars HBO/WO-student communicatie, marketing of andere gerelateerde studie wiens hart ligt bij marketing communicatie en deze passie om wil zetten in concrete daden.
 • Je bent van nature nieuwsgierig en doortastend aangelegd. Je bent iemand die zelfstandig maar ook goed in teamverband werkt, initiatief neemt en sociaal en communicatief vaardig is.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je bent vanaf februari beschikbaar voor 4 of 5 dagen in de week voor de periode van minimaal 5 maanden. 


Enthousiast?

 

Herken jij jezelf in bovenstaande functie? Reageer dan snel en mail je motivatie en CV naar werkenbij@agu.nl.

 

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Susanne Damen, Head of Marketing en Ecommerce. E-mail s.damen@agu.nl.

 

 


MEER OVER AGU
Sinds 1966 zijn wij er voor fietsers. Voor hen die houden van avontuur, bewegen, onderweg zijn. Met je neus in de frisse buitenlucht. Wij maken dat wat je nodig hebt om goed onderweg te gaan. Weer of geen weer, in alle weerscondities, over alle wegen.

Van de snelste wielerkleding tot stijlvolle regenjassen en van waterdichte fietstassen, tot robuuste kleding voor de mooiste fietsavonturen. Voor jong en oud. Voor de professionele renners, de avontuurlijke gravel bikers, urban stadsfietsers en alles daartussenin.

We zijn trots op wat we doen en wat we make: goede producten gemaakt op een manier die zo min mogelijk impact heeft op het milieu. Kwaliteit en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand.

 


 

De beste wielrenners ter wereld rijden in AGU. Wij zijn trots op onze samenwerking met het Jumbo Visma wielerteam.  De feedback die wij vanuit de staf en de renners ontvangen, gebruiken we om onze producten nog verder te verbeteren. Samen met het team produceren wij de beste wielerkleding die er is.  Deze innovatieve producten zijn in onze collecties beschikbaar voor iedere fietser. Exact hetzelfde product als de renners van Team Jumbo- Visma, alleen een ander design. Zodat ook jij het hele jaar door kunt genieten van het beste op de fiets.

 

 

 #EVERYDAYRIDING

Gebruik #everydayriding en deel waar, wanneer en hoe jij deze dag op de fiets hebt beleefd

NIETS MISSEN VAN AGU?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen, nieuwe collecties en nieuws over AGU. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan onze e-mails.